bereik je doel

Waarom deze challenge

Als je meer lef krijgt, groeit je zelfvertrouwen en met meer zelfvertrouwen heb je minder ruzie en krijg je meer voor elkaar. Dat is onze overtuiging bij Lefleren. Om kennis te maken met de manier van trainen, kun je deze gratis challenge volgen.

De challenge leert je een methode die je kunt inzetten om je doelen te bereiken.  

Na deze challenge kun je

Video afspelen

Start de challenge

De Roos van Leary is een model waarin verschillende rollen worden beschreven waar mensen in zitten in communicatie met anderen. De rollen hebben allemaal invloed op elkaar. Maak kennis met de Roos van Leary in deze eerste les.

 

Naar de les

De Roos van Leary is onderverdeeld in 8 rollen. Bij elke rol hoort gedrag. Leer de rollen kennen en herkennen in deze tweede les.

Naar de les

Welke rol neem jij meestal aan en welke reactie krijg je vaak van anderen. Of, welke reactie krijg je vaak van anderen en wat zegt dat over jouw rol? 

Naar de les

Een rustig lesje tussendoor. Je krijgt een test waarmee je kunt ontdekken wat jouw favoriete rol is. Je kunt de test ook maken met het gedrag van anderen in gedachten. Veel plezier!

Naar de les

Hoe kun je deze kennis gaan toepassen in het dagelijks leven. Daarover gaat de 5e en laatste les

Naar de les

Smaakt deze kennismaking naar meer?
Kijk dan ook eens naar de andere trainingen

Opkomen voor jezelf

KOM op voor jezelf

In deze training leer je verschillende manieren om je zelfvertrouwen te vergroten. Je gaat de methodes combineren om tot jouw eigen perfecte oplossing te komen en de wereld met meer lef tegemoet te treden.

KOM op voor jezelf

12 lessen - 8 uur
Naar de training

Minder ruzie maken

STOP huiselijk geweld

Deze training is gemaakt om samen met je partner te volgen. Je leert ruzies voorkomen, door een time-out te nemen en de tijd te nemen om af te koelen, zodat jullie daarna kunnen bespreken wat er mis ging tussen jullie, zonder de ruis van boosheid.

STOP huiselijk geweld

5 lessen - 4 uur
Naar de training

Agressieregulatie

BAAS over je boosheid

Uitleg

BAAS over je boosheid

12 lessen - 14 uur
Naar de training