• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over mij

Anja

Ik wil dat iedereen de mogelijkheid heeft hulp te krijgen. Zonder schaamte, anoniem en op je eigen tempo, met online trainingen.

Mensen helpen doe ik mijn hele werkende leven. Ik doe het nog steeds met veel plezier en voldoening.

Wat me raakt, zijn de mensen die te laat hulp vragen. Hoe eerder je aan de bel trekt, hoe makkelijker een probleem is op te lossen. Maar de stap naar hulpverlening kan eng zijn.

Dit zie ik vaak bij stellen die in een relatie zitten waarin geweld speelt. Stellen waarbij het slachtoffer weet dat het niet goed is om zo behandeld te worden. En waarbij ook de pleger weet dat dit niet de manier is om te reageren op degene waar je van houdt. 

Er is bij allebei de partners genoeg motivatie om te veranderen, maar er zijn ook zoveel ingesleten patronen, dat veranderen lastig is, zonder hulp. 

En hulp vragen is ook lastig. Allebei wil je dat het geweld stopt, maar de relatie blijft bestaan. Hoe ga je uitleggen dat je je partner slaat? Of dat je geslagen wordt? Je gaat ervanuit dat iedereen vindt dat je de relatie moet verbreken, maar dat wil je niet.

En dat hoeft niet. Er kan heel veel liefde en verbondenheid zijn en geweld. En het is mogelijk die liefde te behouden en het geweld te stoppen. Hulp vragen is dapper, maar ik snap dat het moeilijk is.

Daarom heb ik een online training gemaakt. In deze training leer je geweld in de relatie te stoppen. Je kunt de training online volgen en dat kan helemaal anoniem. Daarbij is de training zo goedkoop, dat je het daarvoor niet hoeft laten.

Behalve de huiselijk geweld training geef ik ook assertiviteitstraining en agressieregulatie training. Het level wordt zoveel leuker als je op een handige manier voor jezelf op kunt komen. 

Ook dat gun ik iedereen.

© 2021 ikbenanja - Powered by Maatos