• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Blog

huiselijk geweld en opkomen voor jezelf

Hoe je veel geld bespaart door voor jezelf op te komen

Ken je dat? Je hebt een paar schoenen gekocht en als je thuis de doos open doet, merk je dat een kras op zit. Je wilde ze nog wel meteen aantrekken. Flink balend ga je terug naar winkel, waar je een verkoper treft die je zuchtend en steunend uitlegt, dat je dan in godsnaam wel een tegoedbon van de winkel krijgt. Geld terug, dat kan echt niet. Voor je het weet sta je buiten. Geen nieuwe schoenen meer, wel een tegoedbon …

Lees meer

STOP Huiselijk Geweld met de online training

Ik heb veel gewerkt met stellen waarin de een de ander mishandelde, ‘huiselijk geweld casussen’, heet dat in mijn werk. Hoe meer stellen ik leerde kennen, hoe duidelijker het me werd dat in zo’n situatie beide partners slachtoffer zijn. Ook degene die mishandeld. Ik merkte dat geen van de ‘mishandelaars’ die ik sprak zich wilde gedragen zoals ze deden. Ze hielden van hun partner en wilden een harmonieuze relatie. Willen bleek niet genoeg. Er waren automatische reacties op bepaalde situaties. …

Lees meer
© 2021 ikbenanja - Powered by Maatos